Σχεδόν τέσσερις χιλιετίες με Σαββατιανό.
Στην περιοχή των Μεσογείων στην Αττική, η ποικιλία Σαββατιανό έχει ιστορία σχεδόν 4.000 χρόνων.
Οι οικογενειακοί βιολογικοί αμπελώνες των 60 στρεμμάτων, παράγουν σταφύλια με χαμηλή στρεμματική απόδοση.
Οι ποικιλίες που καλλιεργούμε είναι το Σαββατιανό, ο Ροδίτης, η Μανδηλαριά και το Cabernet Sauvignon.
Το έδαφος γενικά είναι αμμοαργιλώδες (SC), ελαφρά αλκαλικό.
Το κλίμα είναι εύκρατο, μεσογειακού τύπου με θερμά και ξηρά καλοκαίρια και ήπιους χειμώνες.